Terug naar Onze Honden

Nala

Nala's

Nala’s stamboomnaam is Ninette v.h. Peerdespul. Ze is geboren op 12 juni 2011, en komt uit een nest van 11 puppy’s: 9 reuen en 2 teven. Nala’s vader is Gonzo v.h. Peerdespul en haar moeder is Hemera v.h. Peerdespul. IC: 10,479%

Gonzo Hemera

Als puppy was Nala al erg nieuwsgierig en bijzonder pienter. Nu nog steeds staan we er versteld van hoe leergierig ze is en hoe snel ze dingen oppikt. Ook is ze erg fanatiek en speels. Met gehoorzaamheidstrainingen was en is Nala altijd de beste van de groep. Ze wil graag voor ons werken en ons tevreden stellen. Ze is erg gericht op mensen, met name op kinderen. Ze doet alles voor een lekkere knuffel, maakt niet uit van wie. Buiten is ze speels en actief en binnen is ze rustig en ligt ze het liefst lekker op de bank uit het raam te kijken. Ze is de beste hond die we ons kunnen voorstellen!

IMG_8172

 

GOEDKEURING VOOR DE FOK

Nala voldoet aan alle eisen die het Nederlandse fokreglement voor de Oostenrijkse Pinscher stelt. Deze eisen zijn terug te vinden op de pagina ‘Fokreglement’ bij ‘De Oostenrijkse Pinscher’.

 

ONDERZOEK HD

Nala heeft in maart 2013 haar HD-onderzoek gehad en heeft als resultaat HD-C gekregen.

 

SHOWRESULTATEN

In oktober 2012 heeft Nala meegedaan aan de clubmatch van de V.F.L.D., waarbij ze met een ZEER GOED beoordeeld is.

Clubmatch 2012

In juni 2013 heeft Nala deelgenomen aan de Internationale Hondententoonstelling van KC Oss. Ze kreeg als beoordeling UITMUNTEND en de titels CAC (beste v.d klasse) CACIB (beste teef) en BOB (beste v.h. ras).

Show Oss 2013 BOB

In oktober 2013 heeft Nala meegedaan aan de clubmatch van de V.F.L.D., waarbij ze met een ZEER GOED beoordeeld is.

Clubmatch 2013